Deserturi

Bezele cu capsuni proaspete

Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si cativa stropi de otet, se bat in continuare pe vas cu aburi pana cand telul lasa urme in spuma, iar pe peretii vasului s-a format o crusta de albus uscat. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt iar spuma de bezele se formeaza cu ajutorul unui pos in forma de cuib. Se dau la cuptor la 130 – 150 de gradea pentru 40 de minute. Dupa ce s-au racit se pot servi deasupra cu un mot de frisca proaspata si capsuni proaspete. Bezelele cu capsuni proaspete se servesc dupa ce s-au lasat la racit.

Atunci cand nu stii ce sa faci cu albusurile ramase, raspunsul vine de la sine: bezele. Iar cand le combini cu minunatele capsuni, rezultatul este delicios

Bezele cu capsuni proaspete

Ingrediente

  • 3 albusuri210 g zahar pudraotetcapsuni proaspete

Mod de preparare

  • Atunci cand nu stii ce sa faci cu albusurile ramase, raspunsul vine de la sine: bezele. Iar cand le combini cu minunatele capsuni, rezultatul este delicios

Share