Deserturi

Banane umplute la gratar

Banane umplute la gratar este un delicios desert de vara. Spalati bine bananele, puteti folosi chiar si o periuta pentru a va asigura ca sunt curate. Dupa ce le-ati spalat faceti o taietura, mai adanca, in fiecare banana si cu lingurita scoateti o parte din miez. Umpleti apoi cu unt de arahide, fulgi de porumb si bucatele de ciocolata. Incingeti bine gratarul, dar aveti grija sa nu fie flacara atunci cand puneti fructele pe gratar. Ideal ar fi sa aveti un gratar cu capac, dar puteti acoperi si cu folie de aluminiu, pentru ca sa se acumuleze mai bine caldura. Se lasa cam 15-20 de minute. In timpul cat stau bananele umplute la gratar le mai puteti stropi cu coniac.Bananele umplute la gratar se servesc calde, eventual inghetata de vanilie.

Banane umplute la gratar este un delicios desert de vara. Il puteti face folosind banane, ciocolata, unt de arahide, fulgi de porumb si daca va place coniac.

Banane umplute la gratar

Ingrediente

  • 6 banane o tabla de ciocolata cu lapte sau amaruie 200 g de unt de arahide 300 g fulgi de porumb sau orez expandat coniac (optional)

Mod de preparare

  • Banane umplute la gratar este un delicios desert de vara. Il puteti face folosind banane, ciocolata, unt de arahide, fulgi de porumb si daca va place coniac.

Share