Dulciuri

Banane in sos caramel

Se topeste zaharul intr-o cratita si cand a capatat culoarea dorita se adauga apa. Amestecam pana se omogenizeaza, dupa care adaugam bananele curatate de coaja si se intorc pe o parte si alta. Sau se poate taia felii si se trec prin sirop(focul este oprit)

Punem apa rece( foarte rece) int-un castron, scoatem bananele si le adaugam in castronul cu apa. Le bagamn si le scoatem, nu le lasa

Banane in sos caramel


Timp preparare

4

minute


Timp gatire

4

minute

Ingrediente

  •  2 banane

  • 200 g zahar

  • 3 linguri de apa

Mod de preparare

  • Se topeste zaharul intr-o cratita si cand a capatat culoarea dorita se adauga apa. Amestecam pana se omogenizeaza, dupa care adaugam bananele curatate de coaja si se intorc pe o parte si alta. Sau se poate taia felii si se trec prin sirop(focul este oprit)

    Punem apa rece( foarte rece) int-un castron, scoatem bananele si le adaugam in castronul cu apa. Le bagamn si le scoatem, nu le lasam in apa

    Eu am facut si kiwi si au fost foarte bune

    Am mai adaugat  sos in farfurie, pentru ca sotul meu e innebunit dupa sos

Share