Aperitive / Garnituri

Baghete cu cascaval

Sunt minunate ca aperitive, sau pur si simplu la un mic dejun de weekend.

Se intinde foietajul cu sucitorul si se unge jumatate de foaie cu ketchup.Asezam feliutele de salam si apoi radem cascaval pe razatoarea mare. Cealalta jumatate o ungem cu putina apa si o tragem peste umplutura. Se preseaza bine pentru a scoate golurile de aer si taie baghete de 2-3 cm latime cu ajutorul rolei de pizza. Se rasuceste fiecare feliuta si se aseaza in tava tapetata cu har

Baghete cu cascaval


Portii

10

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 400 gr foietaj

  • 200 gr salam feliat foarte subtire

  • 200 gr cascaval

  • ketchup

  • oregano

  • ou

Mod de preparare

  • Se intinde foietajul cu sucitorul si se unge jumatate de foaie cu ketchup.Asezam feliutele de salam si apoi radem cascaval pe razatoarea mare. Cealalta jumatate o ungem cu putina apa si o tragem peste umplutura. Se preseaza bine pentru a scoate golurile de aer si taie baghete de 2-3 cm latime cu ajutorul rolei de pizza. Se rasuceste fiecare feliuta si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se ung cu ou si se presara oregano. Se dau la cuptorul incins pana se rumenesc. 

     

Share