Diverse

Baby hering pane in aluat cu bere

Baby hering pane, in aluat delicios cu bere.

Batem ouale, apoi adaugam faina, cat sa iasa o compozitie mai groasa. Si subtiem cu bere. Condimentam apoi cu sare, piper proaspat macinat si pudra de usturoi. Se amesteca, pana devine un aluat consistent, dar nu prea gros.. Pestele il taiem pe jumatate, scoatem sira spinarii, in rest nu mai are oase. Trecem pestele prin compozitia rezultata, il presaram cu susan si il punem la prajit in ulei inci

Baby hering pane in aluat cu bere


Portii

3

portii


Timp preparare

25

minute


Timp gatire

25

minute

Ingrediente

  • 500 gr peste baby hering

  • 3 buc ou

  • 250 ml bere aramie

  • 1 cana faina

  • 1 lingurita pudra de usturoi

  • 1 lingurita sare

  • 0.5 lingurita piper

  • 2 lingurite susan

  • 100 gr iaurt

  • 1 catel usturoi

  • 2 crengute de marar

  • 2 crengute de patrunjel

  • 1 buc lamaie

  • 1 cana ulei de floarea soarelui

Mod de preparare

  • Batem ouale, apoi adaugam faina, cat sa iasa o compozitie mai groasa. Si subtiem cu bere. Condimentam apoi cu sare, piper proaspat macinat si pudra de usturoi. Se amesteca, pana devine un aluat consistent, dar nu prea gros.
  • Pestele il taiem pe jumatate, scoatem sira spinarii, in rest nu mai are oase. Trecem pestele prin compozitia rezultata, il presaram cu susan si il punem la prajit in ulei incins. Se prajeste pe ambele parti si se scoate pe servetel de hartie, ca sa absoarba excesul de ulei.
  • Pentru servire, se pregateste un sos din iaurt, amestecat cu usturoi pisat, marar si patrunjel fin tocat si o lingurita de zeama de lamaie.

Share