Diverse

Armonia di Gorgonzola

Faceti un sos b chamel cu unt, faina si lapte. Adaugati galbenusurile de ou si gorgonzola IGOR. Adaugati albusurile batute bine si un varf de cutit de sare. Umpleti forme de briose cu acest amestec si coaceti in cuptorul preincalzit la 200 C, timp de 10 minute.Fierbeti orezul in apa cu sare, cimbru, foile de dafin si salvie timp de 30 de minute. Umpleti cu orez forme de briose si adaugati un strat de gorgonzola dolce IGOR topita.Puneti pe foc vinul, adaugati zaharul si perele curatate de coaja si fierbeti pana ce perele se inmoaie. Reteta de Andrea FerrariSe serveste pe un platou o briosa cu gorgonzola, impreuna cu o briosa de orez si cateva felii de pere.Consistenta cremoasa si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru a fi servita impreuna cu preparate rafinate. Gorgonzola Dolce Cremoso se potriveste perfect in retetele de aperitive, ca desert sau servita ca atare, impreuna cu paine sau biscuiti crocanti. Vinurile recomandate pentru a fi servite alaturi de acest sortiment de gorgonzola sunt cele albe.Gorgonzola Piccante se potriveste foarte bine in salate sau servita alaturi de fructe precum struguri si smochine. Vinurile recomandate pentru a fi servite alaturi de acest sortiment de gorgonzola sunt cele rosii.Toate produsele Gorgonzola IGOR sunt recunoscute de maestrii bucatari din intreaga lume, fiind apreciate in combinatii cu legume, paste, risotto, pizza, fripturi de vita si pui.

Mini briosele cu gorgonzola sunt un preparat culinar de exceptie, in care consistenta gorgonzolei Igor este ideala.

Armonia di Gorgonzola

Ingrediente

  • 0,5 l lapte 120 g faina alba 100 g unt4 oua200 gr gorgonzola Igor piccante 200 gr gorgonzola Igor dulce 500 g orezCimbru, foi de dafin, salvie2 pere1 l vin300 g zahar

Mod de preparare

  • Mini briosele cu gorgonzola sunt un preparat culinar de exceptie, in care consistenta gorgonzolei Igor este ideala.

Share