Muraturi

Ardei umpluti cu varza alba si rosie

Am tocat  marunt varza alba si cea rosie, amestecandu-le intre ele si presarand sare gronjoasa. Am lasat de seara pana dimineata. A doua zi am aliminat zeama pe care si-a lasat-o varza, strangand in palme bine-bine.

Ardeii i-am spalat, apoi le-am eliminate cotorul cu seminte.

Am umplut fiecare ardei cu amestecul de varza, apoi i-am asezat in borcane. Am pus cativa ardei iut

Ardei umpluti cu varza alba si rosie


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • ardei gras

  • varza alba

  • varza rosie

  • ardei iute

  • sare mare

  • pikant fix iute

Mod de preparare

  • Am tocat  marunt varza alba si cea rosie, amestecandu-le intre ele si presarand sare gronjoasa. Am lasat de seara pana dimineata. A doua zi am aliminat zeama pe care si-a lasat-o varza, strangand in palme bine-bine.

    Ardeii i-am spalat, apoi le-am eliminate cotorul cu seminte.

    Am umplut fiecare ardei cu amestecul de varza, apoi i-am asezat in borcane. Am pus cativa ardei iuti.

    Am pregatit pikant fix-ul conform indicatiilor date de productator, si am pus amestecul peste ardeii umpluti din borcane.

    Am sigilat borcanele si am asteptat cuminte vre-o 4 saptamani, dupa care am papat cu mare pofta.

Share