Carne si fripturi

Ardei umpluti

Se curata ardeii si se spala, apoi se lasa sa se scurga de apaSe curata ceapa, se toaca si se adauga in uleiul incalzit. Se lasa sa se caleasca putin, se adauga morcovul dat prin razatoare, se lasa sa se caleasca putin impreuna dupa care se adauga bulionul. Se amesteca si se opreste focul. Se adauga peste carne.Se pune intr-o cratita un pic de apa cu sare, cand fierbe se aduaga orezul si se lasa s

Ardei umpluti

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata de vita 100 g orez 2 morcovi 1 ceapa mare patrunjel verde marar verde sare piper boia de ardei 2 linguri bulion 300 ml ulei 2 oua 1 lingura faina 8 ardei

Mod de preparare

  • Se curata ardeii si se spala, apoi se lasa sa se scurga de apaSe curata ceapa, se toaca si se adauga in uleiul incalzit. Se lasa sa se caleasca putin, se adauga morcovul dat prin razatoare, se lasa sa se caleasca putin impreuna dupa care se adauga bulionul. Se amesteca si se opreste focul. Se adauga peste carne.Se pune intr-o cratita un pic de apa cu sare, cand fierbe se aduaga orezul si se lasa sa fiarba 2 clocote (nu trebuie sa fie fiert bine) se scurge de apa bine si se adauga peste carne.Se adauga si restul de ingrediente, se potriveste de sare, piper dupa gust si se amesteca bine. Se umplu ardeii si se aseaza intr-o oala. La fundul oalei se aseaza o crenguta de cimbru.Se amesteca 100 ml apa cu 3 linguri de pasta de tomate,un pic de sare si se toarna peste ardei,se acopera cu capac oala si se da la cuptor

Share