Aperitive / Garnituri

Aperitive in crusta de paine

Prima data pregatim sosul: punem uleiul la incins apoi adaugam faina amestecand repede.Dupa ce faina si-a schimbat putin culoarea adaugam pasta de tomate.Punem apoi si apa ( in functie de cat de gros doriti sosul mai adaugati-sau nu- apa.Eu am pus o cana)si omogenizam.Condimentam si mai lasam pe foc 2-3 minute. Cu ajutoul unui pahar decupam miezul feliilor de paine pe care le aplatizam putin cu sucitorul. Ungem tava pentru briose cu putin ulei. Punem miezul de paine usor in forma apoi il umplem cu 2 traturi: 1.sos+felii de sunca 2.sos+felii de sunca+cascaval Dam tava la cuptor pentru aproximativ 20 de minute sau pana cand cascavalul s-a topit si painea s-a rumenit. Le servim calde si cu bucurie ! 🙂

Reteta si pe blog: http://delightsts.blogspot.ro/2016/01/aperitive-in-crusta-de-paine.html

Huh… simt ca au trecut aniiii si aniii de zile si in sfarsit am apucat sa mai scriu o reteta pe blog! :)) Nu au trecut ani si nici macar luni….e un sentiment placut cand scriu retete si apoi primesc mesaje dragute de la voi care chiar ma incurajeaza:). Astazi va prezint un aperitiv care innebuneste pe toata lumea,va asigur! Eu mi-am planificat sa fac o tava( pentru 12 briose) insa cand am scos

Aperitive in crusta de paine

Ingrediente

  • (Am fost tare grabita si gramajele de astazi sunt calculate in linguri,e mult mai usor asa oricum) 3 linguri de ulei 2 linguri de faina 5 linguri pasta tomate 1 cana de apa 12 felii de paine 5 felii de sunca cascaval sare,piper,putin zahar,oregano

Mod de preparare

  • Huh… simt ca au trecut aniiii si aniii de zile si in sfarsit am apucat sa mai scriu o reteta pe blog! :)) Nu au trecut ani si nici macar luni….e un sentiment placut cand scriu retete si apoi primesc mesaje dragute de la voi care chiar ma incurajeaza:). Astazi va prezint un aperitiv care innebuneste pe toata lumea,va asigur! Eu mi-am planificat sa fac o tava( pentru 12 briose) insa cand am scos prima tava parca s-au evaporat! Si bineinteles ca am vrut sa ma delectez si eu asa ca am mai facut una!:)) Va incurajez sa inlocuiti sunca cu carne tocata insa eu pe moment nu am avut decat sunca.

Share