Aperitive / Garnituri

Aperitive friganele la cuptor cu branza

Painea se taie patratele.Ouale se bat cu sarea si laptele.Se unge o tava cu unt, se dau bucatile de paine prin ou si se pun in tava, iar restul de ou (daca va mai ramane) se toarna in tava peste paine.Se presara deasupra casul ras (sau cascaval, telemea) si se da la cuptor pentru 15-20 min la foc mic pana se rumenesc frumos.Pofta buna!

Aperitive friganele la cuptor cu branza

Ingrediente

  • cateva felii de paine 4 oua sare 2-3 linguri de lapte cas proaspat ras

Mod de preparare

  • Painea se taie patratele.Ouale se bat cu sarea si laptele.Se unge o tava cu unt, se dau bucatile de paine prin ou si se pun in tava, iar restul de ou (daca va mai ramane) se toarna in tava peste paine.Se presara deasupra casul ras (sau cascaval, telemea) si se da la cuptor pentru 15-20 min la foc mic pana se rumenesc frumos.Pofta buna!

Share