Aperitive / Garnituri

Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita

Tocam marunt pieptul de pui fiert sau calit in putin unt(eu am avut ramas de la o friptura) si dam pe razatoare cascavalul.Cu ajutorul unei forme rotunde decupam cercuri din miezul feliilor de paine(eu am folosit un pahar).Ungem cu putin ulei o tava pentru briose.Cu ajutorul unui sucitor intindem putin rondelele de paine, apoi le asezam in tava pentru briose.Introducem tava in cuptorul incins pent

Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita

Ingrediente

  • 10 felii de paineo jumatate piept de pui10 oua de prepelita100 g cascavalputin ulei pentru uns tava

Mod de preparare

  • Tocam marunt pieptul de pui fiert sau calit in putin unt(eu am avut ramas de la o friptura) si dam pe razatoare cascavalul.Cu ajutorul unei forme rotunde decupam cercuri din miezul feliilor de paine(eu am folosit un pahar).Ungem cu putin ulei o tava pentru briose.Cu ajutorul unui sucitor intindem putin rondelele de paine, apoi le asezam in tava pentru briose.Introducem tava in cuptorul incins pentru 3-4 minute,painea capata o crusta.Scoatem tava din cuptor si asezam peste paine cascaval ras, piept de pui, cate un ou de prepelita si din nou cascaval.Introducem tava la cuptor pana se fac ouale.Sunt bune si calde si reci langa un sos de rosii .

Share