Aperitive / Garnituri

Aperitive

Feliati salamul,muschiul si casul.Increstati in patru carnatii de bere la ambele capete si ii prajiti in ulei .Spalati legumele . Curatati Kapia .Taiati ardeii rondele .Aranjati totul pe un platou mare .Alaturat puteti pune si un platou cu legume feliate .

Langa aperitive serviti mustar, hrean razuit in otet sau Ketch+up.

Am achizitionat un senzational cas afumat de la sibieni .Chiar singur nu-l puteam lasa pe masa . asa ca am mai pus cate ceva pe langa el .

Aperitive

Ingrediente

  • 250 gr muschi file de porc250 gr salam uscat250 gr carnaciori de bere250 gr cas afumat250 gr rosii cherry100 gr masline negre1 ardei iute verde1 ardei Kapia rosusalata verdeulei pentru prajit

Mod de preparare

  • Am achizitionat un senzational cas afumat de la sibieni .Chiar singur nu-l puteam lasa pe masa . asa ca am mai pus cate ceva pe langa el .

Share