Aperitive / Garnituri

Aperitiv oua umplute

Ouale le fierbem in apa cu sare cca 8-10 minute. Le lasam sa se raceasca, apoi le curatam de coaja cu grija ca sa nu le rupem. Le taiem pe fiecare in jumate.Scoatem galbenusurile intr-un castron, apoi le pasam bine cu furculita. Adaugam pateu de ficat, mustarul si maioneza, saram si piperam dupa gust, apoi omogenizam bine. Punem compozitia rezultata intr-un pos cu stea mare si umplem jumatatile de ou. Ornam dupa preferinta si dam la rece cateva ore, apoi servim.Pofta buna!

Bune ca aperitive, usor de preparat, apreciate de cei din jur si foarte prezentarile!

Aperitiv oua umplute

Ingrediente

  • 12 oua de gaina 100 g pate de ficat 50 gr maioneza 1 lingura mustar clasic Sare Piper

Mod de preparare

  • Bune ca aperitive, usor de preparat, apreciate de cei din jur si foarte prezentarile!

Share