Aperitive / Garnituri

Aperitiv de seara

Luam feliile de paine si le trecem prin lapte, le asezam pe hartie de copt in tava de la cuptor. Radem branza si cascavalul, sunca si baconul le taiem feliute, rosile rondele, ceapa solzi. Ouale le batem spuma si adaugam sare si piper. Ornam fiecare feliuta de paine cu ingredientele scrise si dam la cuptor.

Pofta buna.

Aperitiv de seara


Portii

6

portii


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 6 felii de paine

  • 200 ml lapte

  • 100 gr cascaval

  • 100 gr sunca

  • 100 gr bacon afumat

  • 100 gr branza

  • 2 rosii

  • 1 ceapa

  • 4 oua

Mod de preparare

  • Luam feliile de paine si le trecem prin lapte, le asezam pe hartie de copt in tava de la cuptor. Radem branza si cascavalul, sunca si baconul le taiem feliute, rosile rondele, ceapa solzi. Ouale le batem spuma si adaugam sare si piper. Ornam fiecare feliuta de paine cu ingredientele scrise si dam la cuptor.

    Pofta buna.

Share