Aperitive / Garnituri

Aperitiv cartofi natur

Se spala cartofii, se curata de coaja si apoi se taie cubulete. Se pun la fiert in apa rece, cu o lingurita de ulei. Cand incep sa dea in clocot, se adauga un praf de sare. Se lasa la fiert pentru 25 minute. Dupa ce au fiert, se strecoara si se transfera intr-un bol. Se toaca marunt patrunjelul, dupa ce se spala cu apa din abundenta si se incorporeaza cu cartofii. Se adauga sare si piper dupa gust

Aperitiv cartofi natur

Ingrediente

  • 500 g cartofi noi 1 legatura proaspata de patrunjel un praf de sare un praf piper

Mod de preparare

  • Se spala cartofii, se curata de coaja si apoi se taie cubulete. Se pun la fiert in apa rece, cu o lingurita de ulei. Cand incep sa dea in clocot, se adauga un praf de sare. Se lasa la fiert pentru 25 minute. Dupa ce au fiert, se strecoara si se transfera intr-un bol. Se toaca marunt patrunjelul, dupa ce se spala cu apa din abundenta si se incorporeaza cu cartofii. Se adauga sare si piper dupa gust.Se servesc calzi alaturi de peste sau chiar simpli.

Share