Aperitive / Garnituri

Aperitiv briose cu cascaval

M-am inspirat de la Jamila

Intr-un vas amestecam laptele, untul topit, oul batut, iaurtul.

Intr-un bol adaugam faina, praful de copt, cascavalul ras, sarea, boiaua de ardei, amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

Adaugam amestecul lichid si amestecam pana ce se omogenizeaza.

Adaugam compozitia in forme de briose, adaugam deasupra cascaval ras si boia de ardei.

Dam tava la cuptorul incalzi

Aperitiv briose cu cascaval


Portii

12

portii


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 150 g cascaval

  • 200 g faina

  • 150 ml lapte

  • 60 g unt

  • 140 g iaurt

  • 1 ou

  • 1 praf de sare

  • 1 lingurita boia de ardei dulce

  • 1 praf de copt

  • Decor

  • 50 g cascaval

  • 1 lingurita boia

Mod de preparare

  • Intr-un vas amestecam laptele, untul topit, oul batut, iaurtul.

    Intr-un bol adaugam faina, praful de copt, cascavalul ras, sarea, boiaua de ardei, amestecam bine pana ce se omogenizeaza.

    Adaugam amestecul lichid si amestecam pana ce se omogenizeaza.

    Adaugam compozitia in forme de briose, adaugam deasupra cascaval ras si boia de ardei.

    Dam tava la cuptorul incalzit, cca. 20 min pana se rumenesc frumos.

Share