Mancaruri de post

Amestec la wok (de post)

Daca as locui singura, nu prea as da bani pe carne. As da , dar maxim odata pe saptamana. . Am lins farfuria; habar n-am daca ai mei vor manca :D, dar nu-i problema ca mananc io daca ei nu vor .

Rapid si bun. Pregatim toate ingredientele si procedam asa:

– Incingem wok-ul si punem putin ulei.

– Tocam ceapa si-o punem in tigaie. Calim 2 minute.

– Curatam dovlecelul si-l taiem cubulete. Il adaugam peste ceapa alaturi de doi catei de usturoi feliati.

– Calim pana se rumenesc usor si scade zeama.

– Adaugam ciupercile scurse si mai lasam 3 minute ames

Amestec la wok (de post)


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • o ceapa

  • 4 catei usturoi

  • 3 rosii

  • 2 linguri pasta de rosii

  • 150 grame ciuperci fierte si feliate

  • un dovlecel

  • 200 gr spanac oparit si scurs

  • sare

  • piper

  • un borcan pastai fierte (400 gr)

Mod de preparare

  • Rapid si bun. Pregatim toate ingredientele si procedam asa:

    – Incingem wok-ul si punem putin ulei.

    – Tocam ceapa si-o punem in tigaie. Calim 2 minute.

    – Curatam dovlecelul si-l taiem cubulete. Il adaugam peste ceapa alaturi de doi catei de usturoi feliati.

    – Calim pana se rumenesc usor si scade zeama.

    – Adaugam ciupercile scurse si mai lasam 3 minute amestecand cand si cand.

    – Curatam rosiile de coaja, le tocam si le adaugam in tigaie. Adaugam si spanacul tocat. Lasam la foc mic 10 minute.

    – Scurgem pastaile de zeama pastrand cam 100 ml. Adaugam in tigaie, punem si pasta de rosii si mai lasam 5 minute.

    – Condimentam cu sare si piper, punem si restul de usturoi tocat marunt si oprim focul.

    Pofta buna!

Share