Prajitura mozaic


 

Prajitura mozaic


Ingrediente:

Blatul:

6 galbenusuri, 125 gr. zahar, 125 gr. nuci macinate, 2 lingurite de pesmet alb, zeama de la o lamaie, 3 albusuri, rahat divers colorat

Crema:

3 albusuri, 125 gr. nuci macinate, 125 gr. zahar

Preparare:

1. Timp de 30 de minute se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga nucile macinate, pesmetul si zeama de la o lamiie.

2. Se amesteca totul cu 3 albusuri batute spuma tare.

3. Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma unsa cu unt si, cind s-a copt pe jumatate, se scoate din cuptor si se pune deasupra rahat divers colorat.

4. Peste rahat, se toarna o compozitie peparata din celelalte trei albusuri batute spuma tare cu zaharul si amestecate cu nucile macinate.

5. Dupa 30 de minute, prajitura este gata!

Timp de preparare: 30 minute

complexitate redusa

Scrie un comentariu pentru Prajitura mozaic

Nume: (Required)

eMail: (Required)

Website:

Comentariu:

*